راه اندازی یک فست فود حرفه ای، تنها به منوی جذاب و موقعیت مکانی خوب محدود نمی شود؛ بلکه قلب تپنده ی هر فست فود، آشپزخانه ای کارآمد با تجهیزات صنعتی استاندارد، مدرن و به روز است. انتخاب صحیح تجهیزات نه تنها فرآیند تولید غذا را سریع تر و بهداشتی تر می کند، بلکه موجب صرفه جویی در انرژی، حفظ کیفیت، کاهش پرت مواد غذایی و افزایش رضایت مشتریان نیز می شود. در این مقاله از سوی گروه صنعتی پارت استیل، به بررسی مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی یک فست فود موفق می پردازیم؛ از مرحله آماده سازی گرفته تا پخت، سرو، شست وشو و تجهیزات جانبی، همراه با نکاتی کاربردی برای خرید هوشمندانه این تجهیزات.
در آخرین روزهای جنگ جهانی دوم،یک نانوای ایتالیایی به علت قیمت بالای شکلات، مقداری فندق و شکر و کره را با آن (شکلات) ترکیب کرد تا خمیری ارزان تر بدست آورد که تمام شهروندان ایتالیا قادر به خریداری آن باشند.