تاریخچه نوتلا

کد مطلب : 5
تعداد بازدید : 1814
1399/10/23
در آخرین روزهای جنگ جهانی دوم،یک نانوای ایتالیایی به علت قیمت بالای شکلات، مقداری فندق و شکر و کره را با آن (شکلات) ترکیب کرد تا خمیری ارزان تر بدست آورد که تمام شهروندان ایتالیا قادر به خریداری آن باشند.

نوتلا از دو کلمه Nuts (آجیل) و پسوند معروف ایتالیایی ella تشکیل شده (مثل : موتزارلا و کاراملا) .

26٪ کل فندق تولید شده در جهان را کارخانه تولید نوتلا خریداری میکند که در هر شیشه 750 گرمی نوتلا حدوداً 100 فندق بوده و هر 100 گرم آن حدوداً 500 کیلو کالری دارد

معروف ترین نوشیدنی که از نوتلا تهیه می شود شیک نوتلا بوده که برای تهیه کردن آن احتیاج به یک قاشق غذاخوری نوتلا،4اسکوپ 60 گرمی بستنی وانیل،100 سی سی شیر پرچرب داریم تا یک نوشیدنی عالی از نوتلا داشته باشیم.

توجه : هرشیشه 350 گرمی حدوداً 6 عدد شیک نوتلا میدهد.

این نوشیدنی پرسود ترین محصول در فروشگاه های نوتلا محسوب میشود.

فروشگاه نوتلا , راه اندازی نوتلابار , منو نوتلا

افتتاح فروشگاه نوتلا

برای افتتاح یک فروشگاه نوتلا حداقل 20 متر فضای کار احتیاج است.مهمترین دستگاه های فروشگاهی برای تولید محصولات نوتلا به شرح ذیل میباشد:

فریزر بستنی

بلندر های قوی یا شیک های چندخانه

یخچال

شوکیس کیک

ماشین های بستنی ساز یا ژلاتو

ماکروفر

ماشین اسپرسو

تاپینگ های مخصوص میوه و آجیل

گل خامه زن

وافل ساز

کرپ ساز

و …

مطالب مشابه

نظرات خود در رابطه با این مطلب را مطرح نمائید
captcha